Reserveer uw Ramadan Feesttafel

Ramadan Feesttafel:
Onbeperkt Genieten bij Ummah

Proef de Ramadan

onbeperkt genieten
oneindig verbinden

Welkom bij Ummah Wereldkeuken, waar we de heilige maand Ramadan vieren met een exclusief all-you-can-eat concept. Gedurende deze bijzondere periode nodigen we u en uw dierbaren uit om samen te komen en te genieten van onze rijkelijk gevulde feesttafel.

Voor slechts 鈧48,- per persoon nodigen we u uit voor een onvergetelijke culinaire reis door de authentieke smaken die onze keuken rijk is. Kinderen genieten voor 鈧3,30 per levensjaar van dezelfde rijkdom. Van zonsondergang tot sluitingstijd, laat u betoveren door een eindeloze selectie van verfijnde gerechten zoals hartverwarmende harira en linzensoep, zoete shebekia, krokante briwat, en verse dadels, allemaal bereid met de meest verse ingredi毛nten. Beleef de essentie van Ramadan bij ons, elke hap een verhaal.

Ons all-you-can-eat Ramadan aanbod is de perfecte gelegenheid om in een warme en gastvrije sfeer de dag af te sluiten. Of u nu komt om de vasten te verbreken of simpelweg te genieten van onze keuken, wij garanderen een ervaring die zowel het hart als de maag vult.

Hoogtepunten van ons aanbod:

  • Een uitgebreid assortiment van traditionele en moderne gerechten.
  • Speciale aandacht voor halal bereidingen.
  • Een gezellige en feestelijke sfeer, perfect voor familiebijeenkomsten en vriendengroepen.

Reserveer nu uw tafel en wees verzekerd van een plaats in ons restaurant om deze bijzondere maand samen te vieren. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Ummah Wereldkeuken!