Welkom bij Ummah Wereldkeuken – Waar Smaak en Halal Samenkomen

Bij Ummah Wereldkeuken in Almere, vieren we de kunst van smakelijk samenzijn, waarbij culinaire perfectie en halal-principes hand in hand gaan. Ons unieke concept biedt een uitzonderlijke ervaring waarbij u geniet van wereldgerechten die volledig in lijn zijn met halal-normen.

Onze Filosofie: Samenzijn en Gemeenschap

Ummah betekent ‘gemeenschap’ in het Arabisch, en dat is waar we voor staan. Ons restaurant is meer dan alleen een plek om te eten; het is een viering van gemeenschap, diversiteit en samen delen. Of u nu komt voor een gezinsdiner, een zakelijke bijeenkomst of een avondje uit met vrienden, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

All You Can Eat – Een Verantwoorde Keuze

Wij omarmen het ‘all you can eat’ concept met een unieke twist. Geïnspireerd door wijze lessen over matigheid, bieden we een rijke variëteit aan gerechten aan, van sushi tot heerlijke baklava, waarbij elke hap een ontdekking is van nieuwe smaken.

Speciale Voorzieningen – Salaat Kamer

In lijn met onze toewijding aan spiritualiteit en respect voor alle geloofsovertuigingen, beschikt Ummah over een speciale Salaat kamer. Een serene plek voor rust en gebed, passend bij de diverse behoeften van onze gasten.

Ons Menu – Een Wereldreis van Smaak

Ons menu weerspiegelt de diversiteit van wereldkeukens, van oosterse delicatessen tot westerse favorieten, allemaal bereid volgens strikte halal-normen. Ontdek onze gevarieerde en heerlijke gerechten, perfect voor elke smaak en gelegenheid.

Bezoek Ons

  • Adres: Noordeinde 40, 1334 AX, Almere
  • Contact: info@ummahalmere.nl | +31 36 785 59 18
  • Openingstijden: Maandag tot Zondag: 17:00 – 22:00 (Dinsdag gesloten)

Volg Ons

Reserveer Nu

Beleef de unieke smaak van Ummah Wereldkeuken. Reserveer hier uw tafel en maak deel uit van onze gemeenschap.